Hoe werken wij?

Wij zijn geen uitzendbureau waar je elke week op een andere klus kunt worden gezet. Ons doel is om jou duurzaam aan het werk te helpen. Als wij een baan voor je vinden kom je in dienst bij Talent4Taxi. Vervolgens ga je aan de slag voor één van onze opdrachtgevers.

 

Werving en selectie

Wij zoeken altijd naar de beste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Solliciteer je op één van onze openstaande vacatures, dan maken wij eerst telefonisch kennis met je. Zien we een goede aansluiting bij de vacature, dan stellen wij je voor aan de opdrachtgever. Deze bepaalt uiteindelijk of je de baan krijgt. Natuurlijk begeleiden wij je zorgvuldig in dit proces.

 

Opleiding taxipas

Ben je nog niet in het bezit van een taxipas, dan zorgen wij er voor dat je deze opleiding kunt gaan volgen. Ontvang je een uitkering, dan wordt de opleiding meestal vergoed. In andere gevallen is er vaak een betalingsregeling mogelijk.

 

Eerst vragen wij een tijdelijke taxipas voor je aan, zodat je wel alvast aan de slag kunt als taxichaffeur terwijl je je opleiding volgt. Vervolgens krijg je theorie- en praktijklessen bij onze opleider. Na het afronden van je lessen volgt een theorie- en praktijkexamen. Slaag je voor beide toetsen, dan ontvang je je chauffeurskaart taxi!

 

Plaatsing bij de opdrachtgever

Word je aangenomen voor een functie, dan ga je aan de slag bij de opdrachtgever. Je draait volledig mee in die organisatie en wordt gezien als een volwaardige collega. Je contract krijg je echter van ons. Hieronder lees je wat dat inhoudt.

 

Wij zijn jouw werkgever

Je komt in dienst bij Talent4Taxi. Dus je werkt in de organisatie van de opdrachtgever, maar met vragen over bijvoorbeeld je contract, salaris of vakantiedagen kun je bij ons terecht. Wel zo prettig, want het team van Talent4Taxi kent jou al.Direct contact